Moderne køkkenindretning

3 idéer til design af dit snedkerkøkken

Går du og overvejer at investere i et smukt snedkerkøkken? Når du får designet et snedkerkøkken kan du selv vælge hvordan det skal se ud. Det er dog altid en god idé at lytte til snedkerens anbefalinger. Dygtige snedkere kan nemlig sætte sig ind i hvilken køkkenindretning, der vil passe bedst til boligen. Hos snedkerværkstedet Klassiq hjælper erfarne snedkere dig med at lave et snedkerkøkken skræddersyet til dit hjem. De laver individuelle snedkerkøkkener, der er designet med respekt for boligens tidsperiode og som afspejler atmosfæren i lokalet.

Her er 3 idéer til design af dit snedkerkøkken, som du kan bruge til at designe dit nye køkken sammen med snedkeren.  

Det moderne landkøkken

Landkøkken stilen er tidløst. Det der kendetegner et traditionelt landkøkken er, at det er en slags frirum, hvor hele familien kan samles. Der er god plads og en uhøjtidelig stemning. Det traditionelle franske landkøkken blev ofte designet med et rustikt udtryk og mørke farver. I dag designer snedkere dog det moderne landkøkken i en lys, minimalistisk og romantisk stil. Køkkenet er fuld af fine detaljer og har ofte en køkkenø, hvor der er god plads til både at lave mad og andre aktiviteter sammen.  

Det industrielle køkken

I dag er det industrielle køkken blevet meget moderne, også i private hjem. Med inspiration fra restauranter, indrettes dette køkken ofte med blanke overflader og hårde hvidevarer, der har fronter af stål. I dette køkken er alle køkkenredskaber nemt tilgængelige, så kokken nemt kan blive inspireret. Bordpladerne i det industrielle køkken er ofte lavet af enten stål eller beton. Det er dog ikke alle snedkere, der arbejder med denne type køkken, fordi de typisk foretrækker at arbejde med træ. 

Det minimalistiske køkken

Dette er nok en af de mest populære køkkenindretninger. Det minimalistiske køkken er designet uden unødvendige elementer. Formålet med dette køkken er at skabe ro og et enkelt design. Derfor er alle køkkenlåger designet uden dekorative elementer. Dette køkken designes ofte uden overskabe, da disse anses for at være forstyrrende elementer. Det moderne landkøkken kan også fremstå meget minimalistisk, men i landkøkkenet ser man ofte mange fine detaljer, som man ikke vil se i det minimalistiske køkken.