3 tips til valg af smykker, der passer til ethvert look

Det kan være svært at find ud af hvordan man skal vælge hvilke smykker at have på til forskellige lejligheder. Derfor får du her 3 simple råd til valg at dine smykker, som kan bruges uanset hvilken begivenhed smykkerne skal bruges til. 

Hudtone

Vi har alle sammen forskellige hudtoner. Hudtone påvirker ofte vores valg af tøj fordi nogle farver vil passe godt og andre vil passe dårligt til en bestemt hudtone. Guld er super flot til kvinder med varme hudtoner. En varm hudtone er dog ikke ensbetydende med at man har en mørk hud. Man kan sagtens have en varm hudtone og lys hudfarve. Kolde hudtoner ser meget flotte ud med sølv og hvidguld, som har en kølig tone. Nogle har også en neutral hudtone. Disse personer kan både bruge guld og sølv. Uanset hvilken hudtone du har er det dog helt op til dig om du vil gå i guld, sølv eller eksempelvis rosa guld. 

Vælg et iøjnefaldende smykke

For at et look bliver helt gennemført er det en god idé at vælge et smykke, som er iøjnefaldende. De andre smykker bør derimod være mere eller mindre neutrale for at looket ikke fremstår rodet. Fokus kan være en smuk og iøjnefaldende ring. Du kan eksempelvis finde mange iøjnefaldende designs blandt de smukke Frederik IX smykker. Hvis man forsøger at undgå at få sit look til at fremstå rodet, så kan man også udvælge 2 forskellige typer smykker og kun bruge det. Det kan f.eks. være en halskæde og en ring eller et par øreringe og et armbånd. Der bør desuden være god afstand mellem de mest iøjnefaldende smykker. Det betyder, at man bør undgå at gå med både en halskæde og øreringe, der er iøjnefaldende. 

Find smykker der harmonere med outfittet

Som ovenstående antyder, så gælder det om at finde smykker, der komplimenterer og harmonerer med outfittet. Hvis man for eksempel har tøj på med mange mønstre, så vil outfittet være smukkest med elegante smykker, hvor der ikke sker for meget. Hvis man derimod har valgt et meget neutralt look, så kan man sagtens vælge nogle smykker, der er mere iøjnefaldende.