Restaurant Ørestad

Bedste spisested i Ørestaden

Ørestad er nok en af de mest populære områder i hele København, og fortsætter nok med at være det i den kommende stykke tid. Det er meget klart hvorfor at det område er blevet populært på så kort tid, da der er en masse moderne byggerier i gang. Her har vi fået en af de helt store som er Royal Arena, der allerede har holdt store shows hvor der er blevet budt enorme performere som Drake, Post Malone og Kevin Hart. Hele Amager begynder lige så stille at slå sig ind på landskortet, hvor især Ørestad hiver meget af æren med hjem. Med de mange boliger og attraktioner, så bliver der også nødt til at være steder, hvor man kan få noget god mad. Her finder du Timos som er en restaurant i nærheden af Royal Arena. Du kan se mere på deres hjemmeside her: https:/timos.dk//restaurant-rambla/

Restaurant nær Royal Arena

Hvis du leder efter en restaurant nær royal arena, så finder du det i en af Timos restauranter i nærheden af royal arena. Når man skal ind til et show i royal arena, så kan man i hvert fald regne med, at der skal sættes et par timer af til dette. Ikke nok med at man skal ind og hygge sig, måske drikke sig en smule fuld, så skal man også have noget der kan fylde mavesækken op, om det er før eller efter begivenhederne. Hvis du leder efter en restaurant i Ørestad, så er Rambla nok det tætteste og bedste du kommer på god mad.

Her på Rambla finder du en blanding af en bar, grill og restaurant i nærheden af royal arena. Rambla har åbent alle ugens dage, udover søndag medmindre at der er et arrangement i Royal Arena. Så kan alle gæsterne komme forbi og smage på god mad inden at de tager videre. Du far faktisk det bedste af to verdener, når du både har en bar samt en restaurant i Ørestad på et og ssamme sted. 

Hvis du har været ude i royal arena før, så ved du at vi har en af de største shopping center hele norden, kun få minutters gå gang fra royal arena. I Fields er der næsten ikke det du ikke kan finde. Dog er Fields især præget af tøjbutikker, som du kan finde i massevis. Her finder du typisk en hel masse mennesker i starten af måneden som ellers bare skal shoppe igennem. I Fields finder du også en masse spisesteder helt oppe på tredje sal. Her kan du finde en masse forskelligt, dog er det meste fast food, og ikke noget som er i nærheden af Rambla Restaurant nær royal arena. 

Når vi snakker om alle disse ting, så er transporten selvfølgelig også helt essentiel, da man ikke rigtig kan køre mens at man er lidt halv snalret. Heldigvis er der en masse parkeringspladser, hvor du sagtens kan stille din bil natten over og tage en taxa hjem. Hvis du er typen der kører med offentlig trafik, så finder du en metro ikke langt Fields, men heller ikke langt fra royal arena.