Feriehus Spanien

Bliv medejer af et feriehus i Sydspanien

Drømmer du dig ned til sydens sol og væk fra regn, vind og rusk, så bør du læse med her. Bliv ejer at et luksus feriehus i Sydspanien med det fantastiske koncept, som 21-5 står bag. Med et feriehus i Sydspanien kan du i tide og utide rejse til den klassiske feriedestination på solkysten. Her kan du tanke op på din D-vitamin og nyde solen året rundt. Feriehuse i Sydspanien er populære for både danskere såvel som andre europæere som enten valfarte dertil for de gode golfbaner, deres kulinariske køkken, deres kulturoplevelser eller blot for at nyde deres lækre strande. Nyd familien i feriehuset eller tag på oplevelser i de nærtliggende byer, Malaga, Puerto Banus og Marbella, som har hvert sit at byde på. Med 21-5 kan du blive du medejer af et feriehus i Sydspanien samt andre attraktive lokationer. 

Med 21-5 bliver du en del af noget større 

21-5 er et fremragende koncept, som gør det muligt for dig at blive medejer af 5 skønne boliger rundt i verden sammen med 20 andre danske familier – sammen danner I en ejerforening. 21-5 sørger for at samle de 21 familier, som skal danne foreningen, hvorefter der bliver indkaldt til et møde. Efter mødet sørger hver enkelt familie for at indbetale en vis købssum på en fælleskonto. Herefter kan 21-5 starter eftersøgningen af de 5 boliger. Det vil sige, at boligerne ikke at købt før foreningen er stiftet, alle har mødt hinanden, og alle har betalt. Hver familie ejer dermed 1/21 del af alle boligerne. Du bliver altså medejer af 5 boliger rundt omkring i verden med attraktive destinationer. Lige nu har 21-5 held med blandt andet at finde feriehuse i Sydspanien, Sydfrankrig og Mallorca. Dette koncept er til dig, der ønsker at rejse, når muligheden opstår, og som vil elske at være en del af noget større. Personerne bag 21-5 sørger for at tage sig af alt det praktiske og til tider besværlige, ved at finde de helt rigtige feriehuse og ferielejligheder. Ved det indgår købsforhandlinger, at sætte boligerne i stand og indrette dem, så de er klar til ejerforeningerne. 

Er man nervøs for at smide mange penge i et projekt, hvor man desuden ikke kender til de andre 20 familier, så ligger ansvaret ligeledes hos 21-5. Ejerforeningerne er nemlig reguleret af vedtægter, som sørger for, at alt forløber smertefrit. Skulle der mod forventning opstå problemer, og en familie eksempelvis ikke betaler til de fælles udgifter, eller misligholder sin forpligtelser, vil disse blive smidt ud af de resterende familier i foreningen. Dermed er der sørget for sublim og tilstrækkelig tryghed for alle parter, hvad angår både det juridiske, skattemæssige og økonomiske. Booking af hver enkelt bolig i foreningen sker via et brugervenligt online bookingsystem. Dette system er designet til det formål, at der ikke er et decideret kapløb om de mest attraktive ferieuger, som påskeferien, efterårsferien eller sommerferien. I gennemsnit har hver familie ca. 12 uger i boligerne om året, som typisk er mere end den gennemsnitlige dansker rejser. Derfor har du mulighed for at udlåne til venner og familie, hvis du ikke selv har tid i kalenderen alle 12 uger. Med så mange uger er der til gengæld god plads i kalenderen til at tage spontane beslutninger og ferier i et af de dejlige feriehuse, man er medejer af. 


Lyder konceptet som noget for dig, så hop ind på hjemmesiden og book et kaffemøde. Her kan du høre mere om 21-5 og det med at blive medejer af et feriehus i Sydspanien, New York, Toscana eller hvad du ellers drømmer om.