Få din krop tilbage med en mommy makeover

Hvis du har været igennem en eller flere graviditeter, så har du nok oplevet, at din krop har ændret sig markant, og trods motion kan det være svært at få din tidligere krop tilbage. Hos Agata Privathospital tilbydes derfor en mommy makeover behandling, hvor du får en skræddersyet plastikkirurgisk behandling, der kan give dig din smukke krop tilbage. Det er dog vigtigt, at understrege, at en sund og varieret kost samt regelmæssig motion aldrig kan erstattes af plastikkirurgiske behandlinger. Læs med og find ud af hvad en mommy makeover kan bestå af. 

Flotte og ungdommelige bryster

En mommy makeover behandling består ofte af en eller flere brystoperationer. Efter amning oplever mange kvinder eksempelvis at brysterne begynder at hænge mere end før. Med et brystløft løftes brysterne, så de igen får et mere ungdommeligt udseende. Derudover vælger mange kvinder også at få en brystforstørrelse, fordi dette giver mere volumen end et brystløft. En brystforstørrelse giver desuden også et mere permanent resultat end et brystløft. Ved et brystløft vil alderdom og reduktionen af elasticitet i brysterne med tiden få brysterne til at hænge igen. Dette undgås dog med en brystforstørrelse. Ønsker du en brystforstørrelse med et mere naturligt resultat, så kan du vælge dråbeformede implantater, selvom de runde implantater er mere almindelige – disse giver mere volumen. Derudover kan du også vælge en brystforstørrelse med eget fedt, der udføres uden implantater, hvilket også kan give et mere naturligt udseende, dog med lidt mindre fylde. Alle resultaterne afhænger dog af at din vægt og livsstil ikke ændre sig markant efter behandlingen. 

Fin og slank talje

En mommy makeover behandling består også af en operationer, der kan give dig en fin og slank talje. Med en fedtsugning kan slap maveskind eksempelvis fjernes. Graviditet kan også gøre at man mister elasticitet i huden ved maven. Med en maveplastik behandling kan du igen få en flad mave. Der kan også opstå fedtdepoter diverse steder på kroppen, som du ønsker at fjerne eller minimere. Dette kan man gøre med en fedtsugning. For at få foretaget en fedtsugning skal man dog have en BMI under 30, fordi dette giver de bedste resultater.