Pigeværelse

Få ekstra opbevaring på børneværelset med foldekasser fra Aykasa

Det kan være en sand udfordring at finde plads til alt det nødvendige på børneværelset – især hvis du fx bor i en mindre lejlighed. Der vil altid være legetøj, puslegrej og børnetøj over det hele – men der findes faktisk en god løsning på kaosset.

Med foldekasser fra Aykasa får du nemlig løst din største udfordring. Kasserne giver dig den eftertragtede opbevaringsplads, og du slipper derfor for at bekymre dig om rod og kaos, der efterhånden vil høre fortiden til.

Derfor er foldekasser en genial løsning

Foldekasser kan – som navnet antyder – foldes sammen, og er derfor en ideel opbevaringsløsning for dig, der bor småt, og som derfor ikke har de samme kvadratmeter til rådighed. Derudover er der mange andre fordele at hente med foldekasser fra Aykasa:

  • Fås i flere størrelser – du kan finde både små og store kasser, der hver især kan bruges til forskelligt opbevaring. Du kan derfor helt sikkert finde en kasse, der passer ind i dit børneværelses unikke mål.
  • Hav flere foldekasser i overskud – hvis du køber flere foldekasser, kan du løbende folde dem ud eller sammen igen alt efter dit behov. De foldede kasser kan fx nemt opbevares under sengen.
  • Opbevaring lige ved hånden – kasserne er åbne, og du får derfor stadig nemt ved at nå alt det, du har brug for inden for din rækkevidde.

Gør opbevaringen til en aktiv del af indretningen

Selvom en foldekasse fra Aykasa ser meget simpel ud, så kan den sagtens gøres til en aktiv del af møbelindretningen på dit barns værelse. Kasserne fås nemlig i flere forskellige farver, hvoraf mange af dem er i flotte, bløde pastelfarver, der passer helt ideelt ind til børneværelset. Foldekasserne kan kombineres med andre, stærkere farver, eller blot have en mere diskret form i rummet.

Kasserne kan stables, ligges under sengen eller ovenpå et sæt hvide hylder – det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvordan du vil bruges dem i indretningen. Det rustikke look er med til at give en unik stil til børneværelset.