Dreng hos tandlægen

Få en snorkeskinne hos Tandlægerne Søborg

Den teknologiske udvikling vi ser i dag, går så stærkt at meget få kan følge med. En af de steder hvor den teknologiske udvikling virkelig har sat sit præg er tandlæge sektoren. Det er sikkert ikke det første du tænker på, når vi snakker teknologisk udvikling. Men det er faktisk muligt, at få lavet en skræddersyet snorkeskinne hos udvalgte tandlæger i dag. Tandlægerne Søborg har været en af forgængerne når vi snakker snorkeskinner. Selvom teknologien er til stede, kræver det stadig dedikation at nå dertil hvor du kan tilbyde snorkeskinner. Før en tandlægeklinik må tilbyde skræddersyet snorkeskinner, er det ikke nok at investere i det fornødne udstyr, tandlægerne skal også uddannes. Derfor er det også kun meget få tandlæger, som rent faktisk kan tilbyde snorkeskinner som en del af deres ydelsessortiment.

Som sagt er Tandlægerne Søborg en af forgængerne inden for dette felt. Tidligt i processen dedikerede de, de fornødne ressourcer, som det krævede for at få tilladelse til at tilbyde snorkeskinner. Der kan være mange forskellige årsager til, at man som tandlægeklinik ønsker, at kunne tilbyde en ydelse som denne. For Tandlægerne Søborg handler det om, at de stræber efter at være den bedst mulige klinik de kan. Dertil er de en uafhængig og ISO-certificeret klinik, som alt sammen er et skridt i netop den retning.

Hvorfor snorkeskinner?  

Jeg forestiller mig mange tænker, hvorfor lige snorkeskinner? Faktisk er en snorkeskinne ikke så malplaceret hos en tandlæge som du først tænker. Det den gør er at den afhjælper dem som lider af søvnapnø eller snorker meget. En snorkeskinne skyder din kæbe frem og på den måde giver dig frie luftveje. Alle har dog forskellige kæber og dertil varierer det fra person til person, hvor langt kæben skal skydes frem. Derfor er det meget individuelt, hvordan en snorkeskinne skal se ud og det er også derfor det kræver en skræddersyet en af slagsen.

Nogle tandlæger kan foretager røntgenbilleder og derefter sende personen videre til et hospital, hvor de kan fremstille snorkeskinnen. Hvorimod hos Tandlægerne Søborg kan de klare det hele. Både røntgen og 3D scanning af kæben, samt alle andre processer. Dertil er personalet uddannet så de også kan rådgive i hele forløbet. Jeg vil anbefale, at du får en tid hos Tandlægerne Søborg hvis du har problemet med snorken eller søvnapnø, det er helt sikkert den mest effektive måde at komme de problemer til livs på.