En kvinde er til konsultation hos en osteopat

Få undersøgt dine dysfunktioner af en osteopat

Du kender det sikkert. Efter en god, lang sommerferie venter jobbet og pladsen på kontoret. Det er selvfølgelig rart at komme tilbage og se sine kollegaer igen. Men det stillesiddende arbejde kan have negative konsekvenser for din krop og helbred. Rigtig mange danskere oplever nemlig muskel- eller ledsmerter som følge af for meget stillesiddende arbejde med akavede siddestillinger. Men heldigvis er hjælpen nær.

Hvis du f.eks. er bosiddende på Frederiksberg, så vil jeg råde dig til at kontakte en osteopat. Ved at klikke her på osteopati Frederiksberg kommer du i hvert fald ind på en hjemmeside, hvor du kan få professionel hjælp fra de dygtigste osteopater. Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg selv har fået hjælp fra disse osteopater til at få bugt med mine nakke- og rygsmerter. Og ved du hvad? Jeg slap af med smerterne.

Konsultation hos en osteopat 

Når du ankommer til en osteopat, så foregår konsultationen meget på samme måde som hos lægen. Under konsultationen vil osteopaten lave en grundig undersøgelse af din krop og stille dig lidt forskellige spørgsmål angående dine dysfunktioner. Herefter kan behandlingen som udgangspunkt starte. 

Det er faktisk lidt interessant med de symptomer. For nogle symptomer kan være et resultat af en skade eller en dysfunktion fra et helt andet sted i kroppen. Derfor er det meget vigtigt, at osteopaten inddrager hele kroppen i sin undersøgelse, så kilden til smerten kan opspores. Det skal jo ikke være sådan, at det kun er symptomerne, som bliver behandlet. For er det kun dét, så kan du være ret sikker på, at smerterne vender tilbage igen. Hovedpine kan f.eks. være et resultat af smerter fra bækkenet osv. En osteopat kan også vejlede, hvis der skal livsstilsændringer til, før dysfunktioner.  

Træning hjælper 

Hvis du arbejder på kontor fra klokken 8 om morgenen til klokken 16 om eftermiddagen, så skal du huske at motionere. For i forbindelse med behandling hos en osteopat, er det vigtigt at supplere behandlingen med træning og motion. Jeg synes, det er bedst at motionere udenfor i den friske natur – men det er selvfølgelig helt op til dig.