Følg moden med cargo bukser til mænd

Cargo bukser har været et kendt fænomen i mange år, som nægter at gå af mode. Producenterne fornyr hele tiden de kendte cargo bukser, men uden at de mister det, som lige netop gør dem til cargo bukser. Det som først og fremmest gør cargo bukser til cargo bukser og i højere grad til streetwear, er det baggy fit, som mange elsker. For udover at se street ud så er bukserne også behageligt løse. Derudover består bukserne af de ikoniske store lommer, som findes på både for og bag samt på siderne af bukserne. De kan bæres af både mænd og kvinder, men er i særdeleshed populære blandt mænd. Hvis du også er en af de mange mænd, som er helt vilde med cargo bukser, så kan du læse mere om cargo bukser herre her.

Molecule sætter retningslinjerne

En af de største producenter og forhandlere af cargo bukser er Molecule. Molecules sortiment består blandt andet af de klassiske cargo bukser til herrer, og virksomheden betegnes som værende den absolutte ekspert indenfor cargo bukser. Det er således også Molecule, der sætter retningslinjerne for, hvilke former og farver cargo bukserne skal have. Molecule cargo bukser er derfor også gennem tiden blevet en tidløs trend, som aldrig går af mode. Det var desuden også molecule, som introducerede brugen af camouflage materialer på markedet, hvilket siden er blevet overført til meget andet tøj.

Derfor er cargo en uundværlig del af din garderobe som mand

Cargo bukser er forbundet med en vis maskulinitet. De blev oprindeligt båret af amerikanske soldater under Vietnamkrigen, hvilket har været med til at opbygge dette image. Cargo bukser stritter således også imod alt, hvad der kan betegnes som småt og feminint. Cargo bukser til mænd har på denne måde også slået igennem som et princip om, at det ikke kun er det pæne og detaljerede tøj, som begår sig under begrebet mode. Cargo bukser har skabt sin egen maskuline modetrend, som man ikke kan komme uden om, og bukserne vil i fremtiden fortsætte med at revolutionere Danmark og resten af verden gennem konstant fornyelse.