Gør noget godt for dig selv med en romaskine

For mange danskere er det vigtigt at holde sig i form på den ene eller den anden måde. Mange benytter sig af det nærmeste motionscenter for at få brugt kroppen, imens andre hellere vil træne udendørs med for eksempel løb. Hvis du gerne vil have inkorporeret træning bedre i din hverdag, men enten ikke har tid eller overskud til gå i motionscenter, kan du med fordel investere i træningsmaskiner hjem til dig selv. Her kan en romaskine være et godt bud på en maskine, der sikrer dig en effektiv hjemmetræning, når du har brug for det.

Find modeller fra flere kendte mærker

Når det kommer til romaskiner, kan du finde flere forskellige modeller fra kendte virksomheder. Foruden en Fluid romaskine kan du blandt andet få romaskiner fra mærker som:

  • Viking
  • Kettler
  • Peak fitness
  • Concept 2

Du kan desuden finde maskinerne i flere forskellige prisklasser. På den måde er det også muligt at finde en, der passer til din økonomi. Når du skal ud for at finde din nye maskine, er der dog flere ting at være opmærksom på ud over prisen.

For at maskinen overhovedet virker, skal den have en form for modstand. Det er her, at de forskellige modeller ofte adskiller sig fra hinanden. Du kan nemlig finde romaskiner med luft- eller vandmodstand. Disse vil ofte give dig en mere realistisk følelse af at ro. En maskine med magnetisk modstand er derimod mere lydløs og god at bruge til intervaltræning igennem computeren.

Træn på mange måder med en romaskine

Uanset hvilken model du vælge til din hjemmetræning, får du en effektiv træning. Når du roer bruger du nemlig op imod 80 % af din krops muskler, idet du både aktiverer ryg, lænd, mave, arme og ben. Det betyder dermed også, at du får en høj intensitet, hvilket er vigtigt for mange mennesker.

Derudover kan en romaskine bruges til rigtig mange træningsforme. Selv hvis du på et tidspunkt begynder at træne på en anden måde, vil den altså stadig kunne bruges. Du kan bruge den til opvarmning, kredsløbstræning, konditionstræning og udholdenhedstræning.