Hjælp til udlejning af av udstyr

Arbejder du i en virksomhed, som afholder mange events i form af konferencer eller messer har du med garanti lejet av udstyr før. Det er få virksomheder, hvor det giver mening at have sit eget av udstyr, da det er en ekstrem økonomisk tung post i regnskabet. Derfor vælger mange at leje deres av udstyr. Jeg har mange års erfaring med opsætning af større scener og showrooms mm. Derfor tænkte jeg, at dele lidt ud af mine erfaringer på området, til dem som ikke ved hvor de skal starte. Det første du skal gøre er, at finde en god udlejer/leverandør. Der findes nogle stykker derude, men efter mange år i branchen kan jeg varmt anbefale Dansk Video Center, også kendt som DVC. De er en af Danmarks absolut største virksomheder, når det kommer til netop udlejning og opsætning af av udstyr. Det er selvfølgelig ikke kun størrelsen der gør, at jeg vil anbefale DVC. Det handler også om det stykke arbejde de leverer. Deres av udstyr er altid blandt de nyeste modeller på markedet. Det betyder, at du aldrig skal være bekymret for at det ikke spiller. Hos DVC ved de hvor vigtigt det er, at alt spiller til store konferencer og messer. Det er også en af grundene til, at de kun investerer i det bedste av udstyr på markedet.

Udstyr og pålidelighed skal gå hånd i hånd    

Jeg har forsøgt at understrege, hvor vigtigt det er at din av udstyrsleverandør har det nyeste og bedste udstyr. Men du kan ikke bruge kvalitetsudstyr til noget, hvis din leverandør ikke er pålidelig. Det er derfor altafgørende, at av udstyr og pålidelighed går hånd i hånd. I mine mange år i branchen, har jeg haft samarbejde med mange forskellige leverandører. Jeg har derfor også haft med upålidelige leverandører at gøre. Hvis der er én ting jeg ikke kan arbejde med så er det lige præcis det. Forestil dig at du skal afholde en stor konference, hvor du har 100% afhængig af de leverandør af av udstyr til at komme og sætte det hele op, og den leverandør ikke er til at stole på. Det er et samarbejde, der ikke holder særlig længe, kan jeg afsløre. Igen bliver jeg nødt til at fremhæve DVC. I de år jeg har brugt DVC de været pålidelige og ydet ekstraordinær god service.