høreapparat

Hold liv i dine elektroniske apparater

Batterier bruges generelt til meget forskelligt elektronik, herunder legetøj, alarmer med mere. Derfor er batterier, på trods af den lille størrelse, et helt uundværligt produkt i de fleste hjem. Under batterier findes der mange forskellige slags samt størrelser blandt andet knapbatterier, genopladelige batterier og engangsbatterier. Engangsbatterier, som er dem vi oftest køber i supermarkeder, har en forholdsvis lang levetid på minimum et år. De genopladelige batterier har, sammenlignet med engangsbatterier, selvfølgelig en væsentlige længere levetid, og kan oplades op til 1000 gange. De genopladelige batterier, er blandt andet gode for miljøet, da du kan genbruge dem igen og igen. Knapcellebatterier, hvor CR2450 er det mest anvendte, bruges i de fleste tilfælde til flytbare elektroniske apparater, såsom elektroniske bilnøgler, fjernbetjeninger, høreapparater, lommeregnere, ure, badevægte med mere. De her batterier er pålidelige, og har en høj ydeevne. Udover ovenstående, bruges knapcelle batterier, eksempelvis CR2450 til blodsukkermålere, pulsmålere og sikkerhedsenheder, såsom bankkortlæsere. De er kendetegnet ved at være flade og runde, og fås i forskellige størrelser alt afhængigt af formålet. Når man køber batterier, tænker man typisk ikke så meget over kvaliteten, men det bør man faktisk. CR2450 er et knapcellebatteri i yderst god kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med holdbarheden. Nogle af de produkter, hvor cr2450 er benyttet, er som sagt i høreapparater. Her er det essentielt, at varigheden af batteriets levetid er lang, da det er apparat, som bruges af personer, som er dybt afhængige af, at det virker for at kunne høre. Knapcelle batterier er enkle at skifte ud, og på batteriets forside fremgår det klart og tydeligt, hvilken side der er plus, og hvilken side der er minus. 

høreapparats batterier

I langt de fleste tilfælde, hvor man tilslutter sit cr2450, vil det være en grad af afladning, selvom apparatet ikke er tændt hele tiden. Derfor kan det anbefales, at man vælger knapcellebatterier i en god kvalitet, som i nogle tilfælde kan genlade sig selv. Kvalitetsbatterier har en væsentlig længere holdbarhed end batterier af discount. Så inden du går ud, og erhverver dig nogle nye batterier, så gør dig nogle overvejelser om, hvad dit behov er, og hvilket apparat, du ønsker, de skal sidde i. CR2450 fra Varta er et batteri, som i alle forsøg vinder bedst i test.

Når dine batterier ikke virker længere, og kapaciteten er opbrugt, så er det til bortskaffelse. Alle slags batterier skal i genbrugsbeholdere beregnet til netop batterier. Grunden til det er, at batterier indeholder værdifulde stoffer, såsom nikkel, cadium og bly, og derfor genbruges disse ressourcer. Derudover er det stoffer, som er skadelige for miljøet, hvis de eksempelvis smides i skraldespanden og derefter forbrændes. Derfor skal dine batterier altid afleveres til genbrug. 

Har du brug for mere hjælp og vejledning til valg af de rigtige batterier, om det er lithium knapcellebatterier som CR2450 eller specialbatterier, så tøv ikke med at kontakte virksomheden. Sortimentet af knapcelle batterier findes fra forskellige producenter samt i forskellige prisklasser. Du har muligvis hørt dette før, men kvalitet og pris hænger ofte sammen. Derfor bør du virkelig overveje vigtigheden af dit cr2450 batteri eller andre batterier, så det passer til dine behov.