Hold øje med disse Black Friday smykker

Black Friday nærmer sig, og det bliver spændende at se, hvilke uimodståelige Black Friday tilbud dagen byder på. Især hvilke Black Friday smykker, som bliver årets must-haves. Hvert år lokker smykkeforretninger og online webshops med lækre tilbud på nogle af de mest kendte smykkebrands. På dagen kan du ofte gøre et godt kup, og få dine favorit smykker til en rigtig god pris. Så det er bestemt det værd at holde på pengene, indtil slutningen af november, når tilbuddene så småt begynder at vælte ind.   

Det er også blevet meget almindeligt, at forberede sig til Black Friday, ved at lave en liste af de hjemmesider og produkter, som man er på udkig efter. Hvis du er på udkig efter smukke Black Friday smykker, så får du her en list med nogle af de brands, der bestemt er værd at kigge på, på Black Friday. 

Black Friday og Julie Sandlau

Der er ingen tvivl om, at Julie Sandlau smykker, står øverst på mange kvinders Black Friday shoppingliste. Der er helt sikkert også mange mænd, der søger på disse smykker på Black Friday, fordi det er en perfekt gave (eventuelt julegave) til kæresten. 

De smukke smykker af Julie Sandlau kendetegnes ved deres sofistikerede, moderne og elegante design. Smykkerne er simple og luksuriøse på samme tid. Designeren sætter en ære i at designe høj kvalitet smykker, der fremstilles efter den skandinaviske smykke tradition.

Black Friday øreringe fra Sif Jakobs 

Drømmer du om smykke Black Friday øreringe, der kan anvendes til årets julefrokoster, juleaftensdag eller nytårsaften? Så er Sif Jakobs øreringe et populært valg. Selvom årets jule- og nytårsfester nok bliver med færre deltagere end vi er vant til, så er der stadig hyggeligt at gøre noget ud af festlooket. Sif Jakob øreringe er perfekte til både hverdag og fest. Med funklende og farverige zirkoner, vil de være prikken over i’et for ethvert outfit. 

Mange af Sif Jakobs øreringe designes med smukke zirkoner. En zirkonia sten er egentlig en kunstigt fremstillet sten, men den er næsten lige så smuk, som en brillant eller en diamant. Zirkonia sten anvendes i dag i mange smykker, fordi de har en lang holdbarhed, de reflekterer lyset og skinner, de er billigere end brillanter og diamanter, og de er utrolig smukke.  

God Black Friday shopping!