spion kamara

Hold øje med dit hjem og undgå tyveri

Hvis du godt kunne tænke dig at have muligheden for at holde øje med sommerhuset, dit private hjem eller båden er her løsningen til dig. Med et spion kamera, ip kamera eller wifi kamera kan du hele tiden holde øje med dit hjem og optage video som du kan finde frem i tilfælde af at der har været indbrud. Hos Spydk kan man få et spion kamera der kan optage i mørke og dermed give gode muligheder for at se og give signalement hvis der skulle have været ubudne gæster i hjemmet. Adgangen til spion kamera kan tilgås fra din smartphone overalt i verden med en internetforbindelse. Kameraerne der er beregnet til brug udendørs, er testet under ekstreme vejrforhold og derfor velegnede til danske forhold. De er vandtætte og derfor selvfølgelig stadig anvendelige i regnvejr.

spion kamera

Opsætning af spion kamera

Et spion kamera er ofte brug rettet mod steder du gerne vil passe på og mod dine værdier. Det er nem opsætning ved et spion kamera fra Spydk. Det tager blot nogle få minutter. Det skal sættes op på væggen ved det område du ønsker at overvåge og kobles til routeren i dit hjem og så er du klar til at forbinde med din telefon hvorefter du kan begynde overvågningen af dit hjem med dit nye spion kamera. Det kaldes også ip kamera eller wifi-kamera da det bliver forbundet til din router og dermed dit wifi. Du kan lagre optagelserne i skyen eller på et hukommelses- eller SD-kort og tilgå dem fra app’en på din smart phone.

Andre anvendelsesmulighed med din spion kamera

Hvis børnene har tidligt fri fra skole og tager hjem fra skole derefter, har du med et spion kamera mulighed for at kunne sikre dem og holde øje med dem.

Hvis du har mindre eller større husdyrhold i tilstødende lokaler til stuehuset kan ip-kameraer være en god løsning til at have overblik. Det kunne være heste, får, geder, køer eller andre dyr, som du gerne ville holde øje med også selvom du ikke er hjemme. Selve synet af et kamera kan du mange tyve til at ændre deres planer og måske helt droppe seancen og kun pga. der sidder et spion kamera. Det er særdeles effektivt.