Hvilestolen der forsøder din otium tilværelse

Hvor sætter du dig, når du har brug for at slappe helt af? Når du bare har brug for at smække benene op og komme til hægterne igen? Har du endnu ikke sådan et sted, bør du overveje at gøre plads til en dejlig hvilestol i dit hjem. Komfortabel hvile er alfa og omega for alle, så de fleste kan få stor glæde af en rar lænestol. Hvis du har brug for ekstra komfort og støtte til for eksempel at sætte dig og rejse dig, bør du kigge efter en otiumstol.

Derfor skal du vælge en otiumstol

Med en otiumstol bliver det meget lettere at sidde godt og behageligt – også selvom man måske er en smule oppe i årene, og fysikken ikke længere er, hvad den har været. En otiumstol er en lænestol, som kan en smule mere. Den har forskellige indstillinger, som gør det hele lidt lettere for dig, der har brug for noget ekstra hjælp til at sidde behageligt. Du bør vælge en otiumstol, hvis du ønsker:

  • Højt komfortniveau
  • Ekstra støtte
  • En mere behagelig hvileplads
  • Mulighed for hjælpsomme funktioner

En stol fuld af muligheder

Belejligt sædeløft og et ryglæn, der kan lænes bagover, er blot nogle af de funktioner, en otiumstol kan indeholde. Lænestolens indstillinger kan styres både manuelt og elektronisk alt efter dit valg af stol. Oftest kan du supplere din hvilestol med en tilhørende fodskammel. Der findes et hav af designs, når det kommer til lænestole. Du kan få en stol på træben, metalben eller en drejefod, der gør det muligt at dreje sig let omkring i sin otiumstol. Desuden kan du vælge betræk i både skind, læder og mere stoflige materialer.

Himolla er en af de møbelproducenter, som har mange modeller og ligger helt i top, når det kommer til lænestole og andre møbler. En himolla stol er en af de fortrukne, når det kommer til komfort, og kan købes hos flere møbelforhandlere i Danmark. Uanset om du vælger en himolla stol eller ej, kan en god otiumstol gøre underværker for dit helbred og dit generelle velvære.