microsoft azure kursus

Invester i dine medarbejdere med et Microsoft Azure kursus

Som leder er din vigtigste rolle at tage beslutninger. Som leder er du statsminister for resten af teamet, og som politiker i virksomheden er det dig, der skal afgøre, hvordan ressourcerne skal fordeles. Hvis du giver dine medarbejdere et Microsoft Azure kursus gennem Global Knowledge fordeler du ressourcerne på en særdeles optimal måde. Du skaber en win-win situation, da et Microsoft Azure kursus gavner både dine medarbejdere og din virksomhed med øjeblikkelig virkning. Ved at investere i et Microsoft Azure kursus til dine medarbejder, kan du sørge for at få implementeret en cloudbaseret løsning, der gavner din virksomhed uanset dens størrelse og branche. Og så sørger du for at holde dine medarbejdere motiverede og produktive.

Dine medarbejdere er din vej til succes

Der er rigtig mange måder, du kan motivere dine medarbejdere på, og de skal alle sammen motiveres på forskellig vis. For alle dine medarbejdere vil have forskellige værdier. Nogle motiveres af de bløde værdier og har mest af alt behov for mundtlig anerkendelse. Andre skal have flere penge i lommen, hvis du vil holde på dem. Vi mennesker er dog mere eller mindre alle sammen ens, når det kommer til ét område. Vi ønsker alle sammen at udvikle os og blive en bedre version af os selv. Vi motiveres alle sammen, når vi får mere viden. Så det vil altid være en investering at sende dine medarbejdere på kurser, der gør dem dygtigere og klogere.

Med et Microsoft Azure kursus kan du styrke dine medarbejderes kompetencer inden for et område, der kan være afgørende for din virksomhed. Dine medarbejdere vil få de rette evner til at implementeret og vedligeholde en cloudbaseret løsning, der hjælper med at indsamle, opbevare og behandle data.

Hvad er MS Azure?

Microsoft Azure er en cloud service, der omfatter en masse andre services og platforme til at kunne afvikle enterprise applikationer og services i skyen. MS Azure er verdens største og mest anvendte cloudbaserede databehandlingsplatform, og det er ikke helt tilfældigt. MS Azure understøtter nemlig alle operativsystemer og sprog og kan skaleres til den enkelte virksomhed uanset størrelse og branche.

Microsoft Azure taler desuden alle sprog som Windows, Linux, SQL Server, C# og Java. Flere og flere organisationer bruger Microsoft Azure, fordi det giver en enormt stor værdi for virksomheder at kunne opbevare dine data i skyen.

Hvis du skal få det største udbytte af MS Azure, vil det være en klar fordel for dig at sende dine medarbejdere på et Microsoft Azure kursus. Som noget nyt udbyder Global Knowledge også et rollebaseret Microsoft Azure kursus, hvor dine medarbejdere kan dygtiggøre sig og fordybe sig inden for de områder, der er mere relevante for deres hverdag.

Du vil altså slå to fluer med ét smæk. Din virksomhed vil få en skræddersyet cloudservice, der opbevarer og opdaterer alle dine data i realtid, og du vil få en portion medarbejdere med en ekspertviden, du vil få brug for, når Microsoft Azure skal implementeres og vedligeholdes. Alt dette vil du få, samtidigt med at du vil motivere og udvikle dine medarbejdere. Send dine medarbejdere på et Microsoft Azure kursus hos Global Knowledge.