E-juice

Køb færdigblandet e juice og spar tid

Hvis du ryger e cigaretter, bliver det ikke nemmere, end hvis du køber din e juice færdigblandet. Mange kan rigtig godt lide at blande deres egen e juice, for at skabe deres helt egen smag. Men det er ikke altid, at man har tid til dette og der findes rigtige mange gode færdigblandede e juice på markedet. 

Derudover skal man ikke bekymre sig om blandingsforhold, smagsstyrke, mængden af nikotin mm., så du sparer en masse tid, ved at købe din væske færdigblandet. Du skal bare dampe igennem og nyde det. 

Væsken er noget af det vigtigste, når det kommer til at dampe. Det er den substans, som bliver omdannet til en tyk damp inde i e cigaretten, når du suger på den. Væsken er også det der kaldes e juice. Desuden findes der alene på det danske marked tusindvis af smage og forskellige brands, så det skulle være besynderligt, hvis ikke der fandtes en smag lige for dig. 

Hvilken smag?

Hvilken smag du skal vælge kan være svært at anbefale, da vi alle har meget forskellige smagsløg. Men du kan overveje om du er til det mere søde, eller om du er til væske med mere smag af tobak. Den sidste kan du overveje, hvis du er skiftet fra at ryge de traditionelle cigaretter til e cigaretter, men savner lidt smagen af tobak. Hvis du tværtimod ikke bryder dig særlig meget om hverken lugten eller smagen af tobak, kan du vælge en lidt mere sødlig smag med f.eks. vanilje eller jordbær. Du kan også få smage, hvor der er tilføjet lidt mentol i, for at give det et frisk pust. 

Du kan også vælge om du vil have e juice med eller uden nikotin. Hvis du er i gang med et rygestop og ikke vil tage en kold tyrker, kan du eventuelt starte med noget e juice med lidt mere nikotin i, og efterhånden trappe ned, når du føler dig klar til det.