Kunne du tænke dig en fedtfrysning? Læs med her!

Har du noget genstridigt fedt, som du bare ikke synes at kunne komme af med? Så kan fedtfrysning være en løsning for dig. Fedtfrysning fungerer helt uden kirurgi og giver dig en holdbar løsning i forhold til at komme af med dit uønskede fedt. Det kan være noget så frustrerende, hvis man kæmper for, at noget skal ske, og så sker det bare ikke. Dette gør sig for rigtig mange gældende, når det kommer til stædigt fedt. Nu er det dog muligt at slippe af med det uønskede fedt, når det ikke kan lykkedes ved at spise sundt og motionere. Sæt din lid til en fedtfrysning hos Inviocare og få de resultater, som du længe har ønsket dig.

Hvordan fungerer en fedtfrysning hos Inviocare

Inviocare tilbyder fedtfrysninger med en teknologi kaldet CoolTech. CoolTech-behandlingen kan sørge for en reduktion af dit fedt på op til 25 procent af fedtdepoterne forskellige steder på kroppen, som modtager behandlingen. Der er bestemte områder, som Inviocare behandler, og disse er:

  • Nedre balleområde
  • Ryg
  • Knæ
  • Maven
  • Flankerne
  • Yder- og inderlår
  • BH-delle
  • Mormorarme

Inviocare har mange områder, som de kan hjælpe dig med, hvis dette er ønsket. Når det kommer til fedtfrysning, så har de fleste mennesker blot brug for to eller tre behandlinger. Nogle folk oplever dog resultater allerede efter én behandling, men dette varierer dog af den enkelte persons fordeling af fedtceller i kroppen.

CoolTech-behandlinger hos Inviocare er fordelagtige, da de er smertefrie og ikke kræver særlige forbehold hverken før eller behandlingen. Behandlingen med CoolTech varer 60-70 minutter, og dette er uden bedøvelse eller andet beroligende.

Værd at vide før en fedtfrysning

Behandlingen med CoolTech hos Inviocare tager som nævnt tidligere 60-70 minutter, og i denne tid er der mange andre kunder, der har valgt for eksempel at slappe af med en god bog eller arbejde, hvis dette er en mulighed. Det behandlede område kan føles lidt ømt efter behandlingen, så det er anbefalet at gå i løstsiddende tøj som ikke strammer for meget. Din krop skal naturligt transportere de døde fedtceller væk, hvilket vil sige, at resultaterne kan ses efter fire ugers tid.