bedste takeaway på frederiksberg

Lokal take away succes hitter på Frederiksberg

Frederiksberg er en af Danmarks mest velhavende og indflydelsesrige kommuner i Danmark, og her arbejdes der løbende på at skabe et lokalsamfund, hvor alle har mulighed for at bidrage og skabe noget helt særligt. På Frederiksberg er vi stolte af vores lokalsamfund, og denne artikel er en hyldest til de mange seje og hårdt arbejdende iværksættere, der er med til at få økonomien til at løbe rundt.

De seneste par år er det blevet mere populært end nogensinde før at spise ud eller få bragt mad til døren i hele København. Den digitale tidsalder med take away apps øger konkurrencen, men åbner samtidig døren for mange restauratører, der tør gribe chancen.

Der findes hundredvis af caféer, restauranter, pizzeriaer og andre take away steder på Frederiksberg. Mors Køkken på Godthåbsvej er en af dem, og har eksisteret siden 2013. De skiller sig ud blandt mængden ved at tilbyde mad af høj kvalitet som leveres til døren, uden at du behøver og vente i en evighed. Det er fast food, men gourmet food til en skarp pris.

Deres mad henvender sig til det ældre publikum, hvor der stilles større krav til kvaliteten af råvare. Langt største delen af kundekredsen hos Mors Køkken er faktisk ældre, forretningsfolk eller par, som gerne vil forkæle sig selv i hverdagen, uden at det behøver og være med pizza eller burgere.

Vi har talt med Faez, som er ejer af Mors Køkken.

”Fra dag et af kunne vi mærke en interesse for vores mad og koncept, men det er først i år at det rigtigt har taget fart. Vi har nu to chauffører, som bringer ud om aftenen, fordi efterspørgslen på vores mad er så stor. Vi har mange kunder i alderen 30-65 år, som bestiller igen og igen på ugentlig basis.

Det er min store drøm, at kunne åbne flere restauranter i Danmark inden 2020.”

Mors Køkken har valgt helt rigtigt, da de startede ud på Frederiksberg, eftersom det er en velhavende kommune, hvor folk har råd til at betale 10-20 kr. mere end for et normalt måltid. Det koster trods alt lidt ekstra at købe et måltid hos Mors Køkken kontra en pizza, men det er så også et helt andet produkt du får leveret.

Vi nåede også at høre Faez, hvilken ret han kan anbefale på menukortet.

”Den mest populære ret er vores gourmet burger med grove fritter og bearnaisesauce, men jeg vil helt klart anbefale vores grillede spareribs, der er marineret og tilberedt i min mors hemmelige barbecue marinade.”

spareribs fra morskøkken

Det lyder virkelig lækkert, og her på redaktionen har vi allerede besluttet os for, hvad der skal bestilles til frokost på kontoret.