Nioxin

Nioxin

Mange mennesker får problemer med håret, i takt med at de når op i alderen da det er helt naturligt. Problemet opstår når man som ung, begynder at miste håret lige så stille. Du behøver ikke rigtigt at have mistet håret, men fylde eller tykkelsen i håret har også meget at skulle sige når det kommer til det endelige look. Mange har prøvet på en mirakelkur imod hårtab, men det er dog ikke alle som virker. Det er her at nioxin produkterne kan komme ind og hjælpe på dine problemer. 

Produkterne indenfor nioxin

Nioxin er en produktkategori som er lavet for folk som har hårproblemer og savner glans og fylde i håret. Hårproblemer er et ret udbredt problem og rammer faktisk hele 50% af både mænd og kvinder. Måden at nioxin er opbygget på er, ved at finde ud af hvordan man får huden til at se ung ud igen. Producenterne har så prøvet at gøre dette med produkter til håret, hvor formålet er at genskabe glansen og fylde, så man igen kan se ung ud. Ved at blive inspireret af skincare, så kom produktkategorien nioxin til. Nioxin går rent faktisk og behandler hovedbunden, som er fundamentet for at hår kan gro godt. Ved at gå ind og behandle selve hovedbunden, så danner man på den måde et miljø for at håret kan vokse ud og være sundt og stærkt. Nioxin får de nye tilgroede hårstrå til at vokse ud med en større diameter, som i sidste ende vil fjerne alle skaldede pletter da håret vil se mere fyldigt ud. Det gode ved nioxin er, at produktkategorien er meget bred, så man kan få produkter med flere egenskaber. Hvis du er i bad, så kan du bruge nioxin shampoo som både styrker dit hår, samtidig med at du kommer ud ren og frisk mens du dufter af selvsikkerhed efter forbedringerne i dit hår. Du kan også få en nioxin hair booster som virker på en helt anden måde. Dette skal bruges 2 gange dagligt og skal sidde i håret i et stykke tid for at få det til at virke. Det er en effektiv hovedbundsbehandling med en masse vitaminer og mineraler som er uhyre vigtige for at din hovedbund. Denne vitamin berigede nioxin behandling til dit hår er med til at eksfoliere din hovedbund og behandle de døde hudceller som bare ligger og blokerer for ilten til din hovedbund.  

Hårtab og grundene til det

Hårtab er som sagt noget vi alle oplever på et eller andet tidspunkt i vores liv, nogle tidligere end andre. Der kan være en masse årsager til det, så det kan være svært at give en helt specifik årsag til hårtab og hvordan man kan forhindre det, da det nemlig kan være forskelligt fra person til person. Her kommer nogle af årsagerne, så er der i hvert fald noget man kan tænke over:

  • Det genetiske – Din og din families genetik kan have noget med hårtab at gøre. Hvis din mor eller far har haft hårtab i en tidlig alder, så er chancen for at det sker med dig, lidt højere end normalt. 
  • Stress – kan tage hårdt på kroppen hvor det kan ses tydeligt på dit hår, som hurtigt kan gå hen og blive gråt og tyndt. 
  • Medicin – Der er en masse medicin som ændrer på balancen af hormoner i kroppen, som kan give dig hårtab.
  • Mad – Hænger lidt op ad medicinen da din kost også kan have indflydelse på hormonerne i din krop.