En venneflok springer i havet

Oplev den festlige stemning i Magaluf

Hvis du har brug for en partyferie med vennerne, er Magaluf klart en oplagt destination. Magaluf er kendt for at være Mallorcas party by, hvor unge samles og skaber en fantastisk fest sammen. Det er et sted, hvor du vil opleve en helt særlig stemning, som ikke findes andre steder.

Magaluf er en feriedestination, som du skal besøge, mens du stadig er ung. Det er ikke nødvendigvis et oplagt sted at besøge med familien. Derfor er det klart bedre at tage derhen, mens du stadig er ung og ikke har børn. Medmindre selvfølgelig du kan få en ferie med vennerne, hvor familien bliver hjemme. Det er det perfekte sted at tage hen, hvis du gerne vil have nogle vilde og festlige dage, hvor stemningen altid er i top.

Du kan finde mange sjove rejser til Magaluf, hvad end du booker selv fra starten eller vælger en afbudsrejse til Magaluf. Der er flere firmaer, som arrangerer ungdomsrejser, der er særligt anlagt for at skabe den fedeste ferie for unge festglade mennesker.

3 sjove aktiviteter i Magaluf

Der er ingen tvivl om, at Magaluf byder på en lang række af festlige aktiviteter, men det er ikke det eneste, du kan opleve. Du kan også sagtens finde sjove daglige aktiviteter, som ikke nødvendigvis indebærer druk. Her er 3 aktiviteter, som du kan opleve i Magaluf.

  1. Magaluf Slingshot: Denne sjove forlystelse finder sted nede i byens festgade. Du kan derfor selv vælge om, du vil kombinere den med en sjov bytur eller prøve den i løbet af dagen.
  2. Stranden: Ligesom de fleste andre byer på Mallorca, er der selvfølgelig en lækker hvid sandstrand ved Magaluf. Her kan du nyde ren og skær afslapning og solskin i løbet af dagen. Det er også det perfekte sted at varme op til festen om aften med lækre drinks og hygge.
  3. Wester Water Park: Denne vandpark er et vidunder for vandhunde. Her bør du helt sikkert tage hen, hvis du er vild med at pjaske rundt i vandet. Det giver dig rig mulighed for at finde dit indre legebarn for en kort stund.