poul hjortbøl singlefest arrangementer

Poul Hjortbøl – manden bag Events4Singler

I sommeren 2018 kunne du følge med i en dokumentarserie på TV2, hvor du kunne få indblik i livet som Lotto-vinder. Her hilste vi blandt andet på Poul Hjortbøl, som tilbage i 2011 vandt intet mindre end 15 millioner kroner i Lotto. Og hvad gør man lige med sit liv, når man vinder 15 millioner kroner i Lotto?

Poul Hjortbøl sagde sit job op. Et job, der altid havde stresset ham i et i forvejen travlt liv med to drenge, som betyder alt for Poul Hjortbøl. Poul Hjortbøl købte et hus på Amager og leasede en Ferrari. Poul Hjortbøl tog på ferie med sine drenge og forkælede dem ekstra meget. Poul Hjortbøl satte flueben på mange af de drengedrømme, han altid havde haft, og som vi alle har en idé om, ville gøre os lykkelige. Men der manglede stadig én ting. For uanset hvor mange penge du har, så kan du ikke købe ægte kærlighed. Så derfor begyndte Poul Hjortbøl at udleve sin drøm. Og derfor startede Poul Hjortbøl Events4Singler. Besøg hans hjemmeside her.

Singlerejser og singlefest arrangementer for voksne

Events4Singler er meget mere end bare en datingside. Events4Singler byder dig velkommen i et helt univers af singler, hvor du ikke bare har mulighed for at date, men hvor du også har mulighed for at møde nye mennesker i al almindelighed. Poul Hjortbøl har skabt en virksomhed, der samler mennesker på singlerejser og til singlefest arrangementer, sådan at du kan få nye venner og måske møde kærligheden på en mere naturlig måde.

Events4Singler er for dig, der synes, at Poul Hjortbøl har en interessant personlighed, og som sommetider har det ligesom ham. Som medlem af Events4Singler behøver du aldrig mere at føle dig alene. Du kan tage på singlerejser og opleve verden, selvom du ikke nødvendigvis har en partner eller noget familie, du kan tage med. Og uanset om du ser det som dating rejser eller singlerejser for at møde nye mennesker helt generelt, så kan disse singlerejser noget helt specielt.

Du har nemlig mulighed for at se, hvem dine rejsevenner vil være, allerede inden I skal af sted. Du har mulighed for at mødes med dem til singlefest arrangementer, som bliver afholdt af nogle af dine rejsevenner eller af dig selv.

Prøv et gratis medlemsskab i 14 dage

Lyder det hele lidt for godt til at være sandt, kan du prøve det af med et gratis medlemsskab på 14 dage. I løbet af disse 14 dage kan du tilmelde dig samtlige af de singlefest arrangementer, der bliver afholdt. Så kan du hurtigt se, om det er noget for dig. Hvis du bliver positivt overrasket – og det bliver du – så kan du blive medlem fra kun 56 kr. pr. måned. Og så kan du tilmelde dig alle de singlerejser og singlefest arrangementer, du har lyst til.