Quickpot – dit lokale autoværksted

Quickpot er et autoværksted, hvor du finder uddannede dækmontører og mekanikere klar til at løse problemstillingen med din bil. Om der er tale om en eventuel lidt større bilreparation eller blot service på din bil, så kan du være sikker på, at Quickpot kan løse dit problem. De uddannede dækmontører og mekanikere hos Quickpot går løbende på efteruddannelse for, at man er sikker på, at de er op til date på alle biler. Med 28 autoværksteder rundt i hele landet, skal du nok finde et Quickpot autoværksted tæt på dig.

Full-service autoværksted med mange ydelser

Quickpot kan tilbyde dig en masser ydelser, når det kommer til reparationer på din bil eller service på din bil. De tilbyder blandt andet:

  • Tre forskellige typer serviceeftersyn
  • Billig service på aircondition
  • Reparation eller eventuel udskiftning af bremser, udstødning, tandrem, støddæmpere, kobling og rudereparation
  • Udskiftning af bilbatteri
  • 4-hjulsudmåling tilbydes, hvis din bil har tendens til at trække til siden og har svært ved at rette op ved sving
  • Udskiftning af oliefilter
  • Rustbeskyttelse af undervogn

Autoværksted med fokus på god kommunikation

Dårlig kommunikation er selvfølgelig aldrig ideelt, men hos Quickpot lægger de stor vægt på god kommunikation med deres kunder. Kunderne er det et autoværksted lever af, men der er intet værre end en regning, der er meget dyrere, end man havde forudset. Derfor vil Quickpot gerne have en god snak med dig som kunde og også hører, hvad du har at sige. Derudover aftaler du hos Quickpot ud fra den snak en pris på forhånd, inden alle problemstillinger med selve bilen påbegyndes. Dermed skal du ikke være bange for skjulte omkostninger af den ene eller den anden art. Skulle det vise sig, at arbejdet med din bil er mere omfangsrigt, end de i første omgang havde forudset, så vil de stoppe arbejdet, tage en snak med dig som kunde, inden arbejdet påbegyndes igen. Endnu en sikring for at du som kunde ikke står tilbage og føler, at regningen blev meget højere, end du havde regnet med.

Skal du have foretaget bilreparationer eller servicetjek på din bil? Så sæt din lid til Quickpot – du bliver ikke skuffet.