Sikker levering af gasflasker til erhvervsdrivende

Som erhvervsdrivende handler det om at bruge sin tid på netop det, som er virksomhedens kernekompetencer, og som virksomheden er bedst til. Tiden skal bruges på forretningen og mindre på bekymringer. For at det kan lade sig gøre, så er det vigtigt med gode samarbejdspartnere og leverandører, som kan levere sikkert, effektivt og fleksibelt. Især disse kriterier skal kunne opfyldes, når det handler om levering af gasflaske til erhverv. Sikkerheden skal både ligge i leveringsdygtigheden men også i kvaliteten af produkterne. 

Sikker og fleksibel levering

Alle kender den uheldige situation, hvor det man står og skal bruge lige nu og her, er det man står og mangler. Det skal derfor være nemt og hurtigt at anskaffe sig sine mangler. Med en erhvervsaftale vil denne situation nemt kunne undgås eller i hvert fald hurtigt afvikles. 

Du kan nemt og hurtigt bestille gasflaskerne online alle ugens dage i alle døgnets timer. 

Leveringen af glasflaskerne kan leveres i hele Danmark, til lige hvor du står og mangler dem. Primagaz vil hjælpe med at skifte flaskerne ud med de gamle. Derudover vil de sikre en god overlevering og tilslutning af de nye gasflasker. 

Hvordan finder man den rigtige gasflaske?

Alt afhængig af hvilke behov din virksomhed står og har, så kan der altid findes en god løsning og den rette gasflaske. Der er størrelser af gasflasker til alt lige fra små flasker til ukrudtsbekæmpelse til store industriflasker. Med en god aftale vil du blive guidet i lige netop hvilke flasker, som du skal bruge til din virksomhed, samt flasker som passer til din virksomheds behov. 

Har du i forvejen ikke nogen gamle flasker, som kan byttes med de nye ved overleveringen, så er det en mulighed at låne flaskerne af Primagaz. På den måde er det nemt at komme i gang med samarbejdet og brugen af produktet. 

Har du i overvejelserne at skifte fra LPG til BioLPG, som er et mere miljøvenligt brændstof og fremtiden bæredygtige gas, så er dette også en mulighed. En erhvervsaftale med Primagaz vil dermed hjælpe både dig og miljøet.