tilmeldingssystem

Skab konferencer på den rigtige måde

Når der skal skabes et arrangement, så kan det sommetider være uoverskueligt. Det er svært at vide hvor man skal starte henne, og hvad arrangementet skal indebære. Hvis man derimod har de fleste ting på plads, så kan du finde en masse apps og online værktøjer. Her kan man finde et hav af muligheder, men det er ikke alle som virker lige så godt. Derfor har jeg været ude og teste nogen af dem for at finde det bedste konferenceværktøj af dem alle. Det er nemlig tilmeldingssystemetsom vi kalder conferencemanager.dk 

Med dette online tilmeldingssystem har du et hav af muligheder, samlet i et simpelt og enkelt værktøj. I dette tilmeldingssystem har du mange tilvalg, i form af overnatning i et hotel eller hvilket hotelværelse du skal bestille. Conferencemanager er ikke så meget et tilmeldingssystem men meget mere en eventplanner, da du kan kombinere værktøjet med f.eks. hoteller. Hvis det pågældende hotel tilbyder flere muligheder når det kommer til værelser, så får brugeren selv mulighed for at vælge hvilket værelse de vil have, inde på tilmeldingssystemet. Ikke nok med det, så holder tilmeldingssystemet også styr på ankomster samt rejsedage. 

Når du skal sende invitationer ud, så kan dette foregå utrolig let.  Du sender e-mails eller sms’er ud til dine deltagere, hvor du kan få tilmeldingssystemet til at planlægge udsending af invitationerne, til lige præcis det tidspunkt som du vælger. Du kan selv designe dit tilmeldingswebsite, hvor temaet du har valgt automatisk bliver brugt når deltagere trykker på dit deltagelseslink. I takt med at der bliver sendt invitationer ud, så holder tilmeldingssystemet dig også opdateret på, hvor mange der deltager samt hvor mange der mangler at reagere på din invitation. Den laver en deltagerlister på arrangementet, med de væsentlige oplysninger der skal bruges, såsom e-mail, hvornår det er tilmeldt og den endelige status på deres tilmelding. Dette bliver lavet i en rapportform som du let kan trække ud af systemet og bruge lige med det samme. 

Betaling og fakturering er også noget som du let kan ordne via tilmeldingssystemet. Her kan du bruge både danske samt udenlandske bankkort, og tilmeldingssystemet holder styr på alle dine deltagere for dig, så du slipper for bogholderiet. 

I conferencemanager kan du også lave navneskilte til folk som har brug for det. Du kan helt selv designe hvordan de skal se ud, og selv smide information ind baseret på dit arrangement. Det smarte ved disse navneskilte er, at du får dem med en lille stregkode der virker som en form for billet. Når dine deltagere bruger denne ”billet”/navneskilt så kan du let se hvem der er ankommet til dit arrangement, ved at tilmeldingssystemet giver dig et fuldt overblik over dette. 

En anden finurlig ting du kan i conferencemanager er, at lave spørgeskemaer. Der skulle man førhen bruger online værktøjer som surveymonkey, som alligevel ikke giver dig alle funktioner de har, medmindre at du betaler et beløb for at få den fulde version. I tilmeldingssystemet kan du lave dit helt eget specialiserede spørgeskema som du kan sende ud til alle dine deltagere.