skøjtebanen på frederiksberg

Skøjtebanen på Frederiksberg Runddel er åben i vinterferien

Det er snart tid til børnenes årlige vinterferie i uge 7, hvor skoler og daginstitutioner holder lukket. Det giver børnefamilier i hele landet mulighed for kvalitetstid uden for de fast rammer i hverdagen.

Nogle familier rejser på skiferie, men det koster som regel mange penge, hvilket de færreste har råd til hvert år. Heldigvis findes der massere af alternativer til god kvalitetstid sammen med dine børn.

Traditionen tro er der åbnet to skøjtebaner på Frederiks ved henholdsvis Frederiksberg Runddel og boldbanen i Lindevangsparken. Skøjtebanerne åbnede sidst i november måned og lukker først igen i slut februar, hvilket betyder at skøjtebanerne selvfølgelig har åbent i børnenes vinterferie.

Uanset om du føler dig som Bambi på glat is eller ej, så vil det være en sjov oplevelse at tage ungerne med til en af skøjtebanerne på Frederiksberg. Hverken du eller dit barn behøver at have erfaring med at skøjte, så længe i husker at vise hensyn og respekt over for alle andre.

Medbringer du selv skøjter, kan du bruge banerne kvit og frit – det koster nemlig kun noget, hvis du ønsker at leje et par skøjter. De fleste vælger at leje deres skøjter i en time, som blot koster 50 kr. samt sundhedskort i depositum. Overvejer du at leje skøjter, fordi dine egne skøjter er slidte, så kan du faktisk få dem slebet fra 70 kroner afhængigt af, hvor medtagne de er.

skøjter

Ordensregler ved skøjtebanerne

Kommunen åbner hvert år op for disse spændende faciliteter til borgerne, som kun kan blive en succes, hvis alle borgere opfører sig pænt. Der er derfor en række ordensregler, som du skal respektere, hvis du vil anvende skøjtebanerne på Frederiksberg.

Kort fortalt skal du:

  • Vise hensyn og respekt til andre
  • Løb mod uret når du skøjter
  • Du må ikke spille ishockey eller andre vilde lege (kun i Lindevangsparken)
  • Isen er forbeholdt skøjteløbere
  • Intet fyrværkeri på eller omkring skøjtebanerne

Så længe reglerne overholdes er det sjovt for alle at være på skøjtebanerne.

Åbningstiderne i vinterferien kan du se herunder:

Mandag til fredag kl. 11-21
Weekend og helligdage kl. 10-21

Hvis det regner kraftigt, så tages der forbehold for at skøjteudlejningen kan være lukket. Du må dog stadig gerne anvende banen med dine egne skøjter, hvis du ønsker.

Ferien behøver ikke koste mange penge

Husk at en god og nærværende ferie sammen med familien ikke behøver at koste mange penge – det handler i bund og grund om den tid i giver hinanden. Det er en kold tid vi befinder os i, og nogle vil måske ikke synes det er sjovt at stå på skøjter, men heldigvis byder Frederiksberg på mange andre spændende muligheder i vinterferien.

Et godt alternativ til skøjtebanerne kunne være Frederiksberg Svømmehal, Flintholm Svømmehal eller Damsøbadet, som har åbent året rundt.