Soveværelse indretning til studieværelset

Er du en af de mange, der bor i et studieværelse eller lejer et værelse i en lejlighed eller et hus? Så er det helt forståeligt, hvis det er svært at indrette værelset. Det skal jo være mange ting på samme tid. Det er både et soveværelse, et kontor og en stue. Læs med her og få inspiration til indretning af dit multifunktionelle værelse, så det kan blive hyggeligt, smart og moderne.

Inddel lokalet med møbler

Hvis det er muligt, så inddel lokalet med møbler. Dette er desværre kun en mulighed hvis værelset er forholdsvis stort. Ved at inddele lokalet, kan du nærmest få en hel lejlighed i et værelse. Det vil gøre værelset meget hyggeligere. Du kan f.eks. Bruge et stort klædeskab, som en slags mur mellem sengen, vs. soveværelset, og stuen/kontoret. Indret  senge området hyggeligt, som et soveværelse, f.eks. Med en flot stor seng fra norliving. Indret resten af lokalet som en hyggelig stue og/eller et kontor. Dette vil gøre det nemmere for dig at lægge dit arbejde mentalt fra dig, når du er i soveværelse delen af værelset.

Sørg for god opbevaringsplads

Når et lokale skal være både soveværelse, kontor og stue, så kan det nemt komme til at se rodet ud. Derfor er det vigtigt, at du prioriterer møbler med gode opbevaringsmuligheder, så ting kan gemmes væk i skabe og skuffer. Dette vil få hele lokalet til at fremstå meget mere roligt. Det vil også være meget rare for dig at kunne fremvise et pænt og ryddeligt værelse, når gæster kommer på besøg. Så vil værelset sagtens kunne få en minimalistisk indretning, som er super trendy, og som du vil være glad for i mange år.

Tænk over farvevalget

Ensartede rolige farver vil få dit multifunktionelle lokale til at fremstå pænt og ryddeligt. Vælg gerne hvid og hold dig til samme farvetoner. Det vil også være rart for dig at værelset er indrettet med rolige, milde farver, fordi lokalets mange funktioner nemt kan få lokalet til at se forvirrende ud – vi er jo vant til at se soveværelser og stuer på en bestemt måde. Du kan nemt tilføje lidt farve senere hen, f.eks. Med planter, plakater eller andet boliginteriør, der nemt kan erstattes.