Specialsyede læderhynder

I ny og næ kan det være tiltrængt at opgradere sine brugte og slidte siddemøbler, som er begyndt at se lidt kedelig ud i kanterne. Det kan også være, at hjemmet trænger til et frisk pust, hvor det vil hjælpe blot at udskifte lædermateriale eller farver på sine stole, for at få dem til at passe ind i hjemmets indretning. Det kan lade sig gøre ved at få lavet læderhynder efter mål, som passer perfekt til dine møbler.

Er du interesseret i at dykke endnu mere ned i hvilke muligheder, der er for at få specialdesignet læderhynder efter mål, så kan du se læderhynder her.

Et hav af muligheder

Der findes adskillige muligheder for, hvordan dine hynder kan blive designet, og hvilke mål de skal have. Du kan blandt andet få lavet hynderne i tykkelser fra 2 cm og helt op til 7 cm. 

Derudover er der et hav af forskellige farver læder og materialer, som dine hynder kan laves i. Afhængigt af hvor store hynderne skal være, vil der være henholdsvis ingen, et eller to sammensyninger.

Som prikken over i’et kan det også lade sig gøre at få lavet vendbare læderhynder, som tilmed kan få op til tre knapper pr side, for at gøre designet endnu mere personligt. Funktionaliteten af hynden udvides, og holdbarheden forlænges. 

Læder som materiale

Læder kan fås i mange udgaver, hvilket også gør, at du skal tage et valg, når det gælder materiale til dine hynder. Det er muligt at få fremstillet læderynderne i henholdsvis Anilin læder, Nappa læder, Standard læder og Semi-analin læder. Der er forskel på de forskellige materialers slidstyrke, blødhed, glathed samt modtagelighed overfor at få patina. Det handler om at finde de kvaliteter i et materiale, som kan udfylde dit behov.  

Få materiale prøver hjem og find den helt rette

Hvis du beslutter dig for at få lavet læderhynder efter mål, så er der nogle vigtige beslutninger, som skal tages. For at være helt sikker på, hvilket lædermateriale som passer bedst ind i hjemmet og i indretningen, så er det muligt at få tilsendt prøver, således den rette beslutning bliver taget. 

Er du interesseret i at dykke endnu mere ned i hvilke muligheder, der er for at få specialdesignet læderhynder efter mål, så kan du se her.