Værd at vide om køb af en håndsprit dispenser

Alle arbejdspladser skal have mindst én håndsprit dispenser. På haandspritdispensere.dk kan du nemt bestille mange forskellige håndsprit dispensere. Når det kommer til håndsprit og håndsprit dispensere, så gældere det, at man bør hellere have for mange end for lidt. Det er jo trods alt en investering i dine medarbejderes egen sikkerhed og helbred.

Hvilken håndsprit dispenser skal du købe?

Man kan købe mange forskellige typer håndsprit dispensere. Når du skal vælge den eller de, der er bedst for din arbejdsplads, så tænk gerne over følgende: 

  • Håndsprit flaskens størrelse: Håndsprit standerne er lavet til forskellige størrelser håndsprit flasker. 
  • Synlighed: Overvej hvilken håndsprit dispenser, der er mest synlig. Nogle står på gulvet, andre hænger på væggen og andre kan stå på bordet. Den som du vælger, skal være én, der er meget synlig i den situation, som den skal bruges til.
  • Særlig funktioner: Nogle håndsprit dispensere gør det muligt at få håndsprit ud ved at bruge sin albue, hvilket også bidrager til at reducere smitten. 
  • Informationsskilte: Man kan tilkøbe informationsskilte, der nemt kan monteres til håndsprit dispenserne. Dette er en god måde at informere og påminde medarbejdere om virksomhedens retningslinjer ift. At begrænse smitterisikoen på arbejdspladsen.
  • Hvis du er i tvivl om, hvor mange håndsprit dispensere, du skal bruge og, hvor de skal stå, så køb hellere standere, der står på gulvet, fordi disse nemt kan flyttes rundt.

Hvorfor ikke bare håndsprit flasken?

Man kan selvfølgelig også bare stille håndsprit flasker rundt omkring på arbejdspladsen. Disse er dog ikke lige så synlige, som håndsprit standere. Derudover kommer håndsprit dispensere med drypbakke, så man ikke får håndsprit på gulvet eller bordet under dispenseren. Håndsprit dispensere gør også at håndsprit flasken holder i længere tid, fordi de man undgår alt for meget slid på flasken, som vil forekomme når man mennesker bruge samme flaske. Håndsprit flasker har også den ulempe, at de ofte ville blive placeret, der hvor der er et bord, frem for at blive sat der, hvor det giver mest mening.