Sko imprægnering

Vigtigheden af at vaske og pleje fodtøj

Måske er du blandt den gruppe af mennesker, som ikke tager vigtigheden af at vaske og pleje fodtøj alvorligt, men bare rolig, du er ikke alene. Faktisk viser undersøgelser at langt de fleste ikke ved, hvordan man passer ordentligt på sit fodtøj og dermed forlænger levetiden. Svaret er dog, at det er rimelig simpelt og lige til at pleje sit fodtøj, og derfor vil du formodentligt straks gå i gang efter at have læst denne artikel. Nogle ønsker at gå i de helt små detaljer, og plejer derfor sine sko og støvler efter hver gang de er blevet brugt i naturen eller andetsteds, hvor de er blevet udsat for snavs og vand. Efter en mudret tur er det især vigtigt, at du tager rengøringen af dine sko alvorlig. Dette er gældende for alle typer sko, men især på lædersko vil jord slide på læderet og arbejde sig ind i skoens materiale – dette vil medføre at skoene vil se slidte ud, levetiden på skoene vil blive kortere og åndbarheden formindskes. Som sagt er der heldigvis et godt råd for dette, nemlig Nano imprægnering til sko.

Sådan vedligeholder du dine favoritsko

Nano imprægnering sko – er til dig der ønsker at dine sko altid skal se nye ud. Sko som ligner, at de lige er blevet taget ud af æsken. Nano imprægnering sko virker perfekt både til læder, ruskind, tekstiler og tex-materiale. Den teknologi som Nano imprægnering indeholder giver en effektiv og langvarig beskyttelse – og dette er både mod vand, snavs, sne samt andre flydende væsker. Når du påfører Nano imprægnering til sko, så deler produktet sig som mikroskopiske kugler, og lægger sig tæt op af materialets fibre, og danner dermed et usynligt skjold af en overflade på dine rene sneakers, støvler med mere. Ved at bruge Nano imprægnering til dine sko, så forlænger du levetiden og effektivt beskytter dem mod snavs og væsker ved brug af en simpel metode. Imprægneringen gør dermed at dine sko bliver mere vandafvisende, du beholder skoens åndbarhed, og det vil efterfølgende blive nemmere at rengøre skoene. Du kan bruge Nano imprægnerings sprayen på alle slags sko og materialer, herunder stof, læder, ruskind og nubuck. 

Før du bruger Nano imprægnering til dine sko, så er det vigtigt, at du vasker dine sko grundigt. Det er nemlig ikke relevant at imprægnere sine sko, inden de er rengjort. Selve imprægneringen er ganske simpel – du ryster blot dåsen, og sprayer derefter med 20 centimeters afstand. Derefter lader du dine sko tørre i 20 minutter, før du giver dem en ekstra omgang. Når du bruger Nano imprægnering til dine sko af ruskind, så er det vigtigt, at du holder afstanden, da den ellers kan lave små synlige pletter. Selvom disse pletter forsvinder over tid, så vil du med garanti gerne undgå dem. Husk dog, at imprægnere dine sko med jævne mellemrum, da imprægnering ikke holder for evigt – gerne minimum én gang om måneden for optimal beskyttelse. Nu er du formodentlig klar til at gå i krig med at ordne, vaske og imprægnere alle dine yndlingssko, så de kan være din følgesvend i mange år endnu.