Trommesæt

Vil du gerne lære at tromme? Find et sæt, der passer til dig

Skal trommerne i musiklokalet i kælderen skiftes ud, eller skal du for første gang ud at have fat i et sæt trommer? På www.drumlimousine.dk finder du utallige trommesæt, pedaler, bækkener og meget mere til musikdrømmen. Med muligheden for at vælge mellem mange forskellige farver, størrelser og finishes er du sikret at få et trommesæt, der passer perfekt ind i dit hjem eller i bandets øvelokaler.

Fra pedaler til skind og trommesæt

En tromme er ikke bare en tromme. Som helt ny trommeslager kan det være, du egentlig bare gerne vil have en lilletromme, du kan øve rytmer på, men det kan også være, du virkelig har styr på det, og skal have udvidet udstyret. Heldigvis kan du finde meget forskelligt tilbehør:

  • Hardware. Her har du mulighed for at finde forskellige stativer til bækkener og hihats, trommestole og pedaler.
  • Drum parts. Her er alt, hvad du har brug for at dele til trommerne, både stemmeskruer, stortrommekøller og filt.
  • Lydudstyr. Her har du mulighed for at få fat i højttalere, hvis du skal kunne få lyden ud fra scenen, ligesom du både kan finde kabler, stik og hovedtelefoner.
  • Bækkener. Et bækken er ikke bare et bækken, der er kælet for detaljen og tænkt over finishen, og du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige.

Trommer har ingen alder

Drum Limousine har produceret trommer i mere end 20 år, så der er helt styr på kvaliteten. At blive trommeslager er ikke noget, man behøver at være voksen for at drømme om. Derfor findes også børnetrommesæt og andre instrumenter. Undersøgelser og forskning viser, hvordan musik og specielt trommer kan forbedre børns motoriske og rytmiske sans, hjælpe deres kreativitet på vej, give bedre selvværd og øge hukommelsesevnen.

Efterhånden som barnet bliver ældre, kan man overveje at gå over til et almindeligt trommesæt. Alle sæt findes i mange størrelser, så det kan tilpasses til dig, uanset hvilken størrelse, du har brug for. Nogle sæt har få forskellige størrelser, andre findes i fem-seks forskellige, så der er rig mulighed for at finde det helt rigtige.